• ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ fuskkod många poäng ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Mindustry är ett spel jag kan spela väldigt länge, definitivt rekommendera till alla som gillar tower defense-spel. Om du gillar factorio prova detta! Jag gillar verkligen spelet det kräver skicklighet men du kan också ha kul om du är okunnig.

    Ett av de bästa spelen på alla telefoner. Den sortens spel som känns som ett PC-spel, användargränssnittet är otroligt genomtänkt, kampanjen är vackert designad, och bara det faktum att det finns inbyggt mod-stöd, multiplayer, nivåredigerare, allt inbyggt, är otroligt sällsynt i ett telefonspel. Jag skulle ge det här spelet en miljard stjärnor om jag kunde. Åh, och du kan gå med i dina vänners kampanj, i co-op lan-spel. Det är det ultimata tecknet på ett bra spel. Snälla spela detta, du är skyldig dig själv.

    Briljant idé, men kontrollerna är som att försöka hänga soppa på en vägg... helt frustrerande och ingen bra idé. Synd eftersom spelet har en fin inställning till genren.

    Det här är ett fantastiskt spel med några riktigt bra tillgångar men det finns ingen svårighetsgrad. Du kommer att upptäcka att du förstörs av chefer i områden utan resurser att bekämpa dem. Mitt förslag skulle vara... Lätt - begränsa raid till 25 Medium - limit raid till 50 Hard - Limit raid till 100 Detta är ett mycket mer rättvist sätt att spela eftersom nybörjare kommer att kämpa utan det.

    Mindustry Darbības spēles imwf

    Jag skulle ge den fem stjärnor, men problemet jag verkar ha är att den räcker för evigt för att bli bra. Jag skulle stå på en scen i en dag eller två bara spela och få sällan ingenting. Så kreatörer, om ni gör det enklare att gå upp i nivå så ger jag er de fem stjärnorna ni förtjänar.

    Behöver mer förklaring om handledningarna, inte någon dechiffreringstyp av pussel som vi behöver för att ta reda på var dessa knappar är. Lol, jag tillbringade en halvtimme med att försöka hitta den jävla raderingsknappen där jag av misstag lade till fler transportörer ovanpå varandra lmao. Jag vet hur man tar bort dem innan de är aktiva men jag har ingen aning om hur man tar bort dem när de väl är igång

    Strikers 1945 Žaid. automat. kgp

    Kontrollerna är lite små. Vila är bra. Spår måste kopplas automatiskt i riktning.

    Trevligt koncept i factorio-stil, absolut fruktansvärda kontroller

    Otroligt tråkigt spel att spela. Mycket minimal uppmärksamhet på detaljer när det kommer till handledningen. Kan inte gå vidare eftersom jag inte vet vad jag gör.

    Väldigt roligt, väldigt coolt, väldigt komplext och intrikat spel med ett lågt skicklighetsgolv och högt skicklighetstak! Om du är ett fan av rts-spel, prova det här, du kommer att älska det!

    Tornen du bygger fungerar inte eftersom de behöver olja som är omöjlig att få tag på så du måste se till att kärnroboten fortfarande lever annars dör du bara

    Att fastna i handledningen är inte kul. Gör vad den säger att göra, men handledningstexten har fastnat i en slinga. Ingen riktig förklaring av vad saker är och varför saker händer.

    Inget alternativ att spara i kampanjsektorer. Timmar av gameplay förstört. Enorma avstängning, spelet är spektakulärt annars men jag måste ge det 1 stjärna

    Jag laddade ner spelet och tänkte att det skulle vara precis som det online, men det stöder inte wasd-kontroller om det gjorde det så jag tror att detta skulle vara ett bra spel

    Det är ett fantastiskt spel och är riktigt roligt och beroendeframkallande men när jag går in i det låter det mig spela i ungefär en minut till tre minuter innan jag kraschar. Ibland kraschar den bara så fort den laddas upp! Vänligen fixa detta!

    super långsam och tråkig. alltför komplicerat för ett tornförsvarsspel. tänk om du var tvungen att läsa en manual för BTD... även den slumpmässiga musiken är den så dålig.

    Det här spelet är ambitiöst och massivt. Det kan vara svårt att kontrollera ibland men jag kan inte komma på något bättre sätt att designa ett så komplext spel. Det är också gratis utan mikrotransaktioner så jag kommer inte att klaga. Jag tror att det här spelet kan vara bättre lämpat för en PC, men om du letar efter ett djupt strategispel att sätta tänderna i på Android behöver du inte leta längre.

    Wow. Det här är otroligt. Jag har ett förslag till lösning på "kontroller"-klagomålen om spelet. Lägg till ett skärmlås. Vad jag menar är, lägg till en låsikon någonstans på vår skärm, när vi "låser" skärmen kan vi inte längre styra kameran. På så sätt är långtrycksdragning exakt.

    Spelet behöver definitivt möjligheten att starta om eller överge en sektor och återställa den till outforskat, som det ser ut nu är det enda sättet att göra det på att dekonstruera allt och låta dig bli överkörd vilket kan ta lång tid, denna enkla funktion skulle göra detta spel så mycket mindre stressigt

    Kontroller och vägbeskrivningar är det absolut sämsta för mobilen. Jag kan inte ens komma förbi handledningen. Den ger tydliga råd om vad jag ska göra men kontrollerna tillåter mig inte att gå vidare till nästa steg. Jag försökte flera gånger och fastnade vid olika delar.

    Super unik. Varför hatar jag det så mycket? Menyerna är helt upprörande. Det måste vara jag. Att placera en enkel rad med transportörer som pekar i rätt riktning första gången är en utmaning för mig. Dessutom är fienderna för frekventa. Jag förstår att det är ett tornförsvarsspel, men jag tycker att striden inte är rolig. Och jag gillar tornförsvarsspel. Att bygga var som helst där kärnan ligger utanför fiendens räckvidd innebär också att du kommer att ersätta transportörer och vapen varje våg. Jag skulle kunna säga mer men....

    Han är fantastisk och jag skulle rekommendera för folk att få den. Jag tror att det är lättare att slå vårdnadshavarna och det var allt jag ville, andra har säkert begärt det, men nu kör vi. Jag kommer att lämna min gamla recension här ------------> Jag skulle ge den 5 stjärnor men det är väldigt svårt att besegra väktarna. Jag hade det bästa systemet jag kunde uppbåda och väktaren sprängde bara allt och jag gjorde bara 10% av dets hälsa efter att ha rusat det några gånger med min drönare.

    Superbra spel... Behöver bara mer malmer och torn och sånt i allmänhet eftersom jag verkade komma till en punkt där jag fick så mycket saker att jag bara samlade hundratusentals av varje material som inte används... Behöver också ett sätt att skriva ut från hemblocket eller vad som helst

    Det är ett bra spel men lite komplicerat och jag fick aldrig reda på hur vi skulle korsa vägarna

    Underbart spel! Fantastiskt spel, bra musik. Jag har dock några mindre problem: det skulle vara trevligt att kunna zooma ut kameran mer eftersom det kan ta ett tag att panorera över kartan. Jag tycker också att borttagningsverktyget ska inaktiveras när du börjar lägga till saker. Ibland lägger jag klart till och klickar sedan på något och tar bort det av misstag eftersom borttagningsverktyget fortfarande var aktivt. Ändå bra spel, mycket roligt att spela.

    Mycket frustrerande kontroller. Det tog mig en evighet att bygga ett löpande band. Väldigt krångligt också.

    bra spel överallt men det skulle kunna göra ett bättre jobb med att förklara vad några av föremålen gör, som att visa en instruktionsvideo om hur man använder den

    Det här spelet är fantastiskt, och jag menar det. Jag har en sak som jag ogillar med det här spelet, om du har 2 eller fler mods aktiverade kraschar det om du kanske kan fixa det här problemet? tack:)

    Underbart spel. Det som får mig att komma tillbaka är moddinggemenskapen. Även om det finns några buggar som ibland kraschar den innan den ens laddas.

    Spelet och grafiken var superb. Spelet var roligt och jämfört med andra mobilspel har detta 5-stjärnigt spel och 5-stjärnigt grafik. Anledningen till att jag betygsätter detta 3 stjärnor är på grund av de hemska kontrollerna. Jag skulle ge kontrollerna 1 stjärna. Halva tiden tar du bort något. Jag tror dock inte att utvecklarna kan fixa detta. Spelet är för komplext för att det ska fungera på en mobil plattform. Det kräver en ny nivå av precision som endast kan nås med en mus/tangentbord

    Roliga men trasiga mobilkontroller varför kan du inte tillåta oss att flyga när vi vill? Du kan bara flyga när du är på toppen av block och det är omöjligt att passa genom små luckor utan att dö, låt oss flyga när vi vill inte automatiskt

    Något av det roligaste jag har haft i den senaste svärmen av tornförsvar som satte sin prägel på genren. Bli inte avskräckt om det verkar alltför komplext, det har en av de smidigaste inlärningskurvorna jag har sett i en fabrikssimulatorhybrid. Den enda IAP är en donation så det är i högsta grad en premiumtitel, som gjorts ännu bättre av sin öppen källkod!

    Förutom att det tar mig ungefär en dag att ta reda på hur jag ska spela, är det här ett riktigt bra spel när du väl har fått kläm på det. Även om jag skulle gilla det mer om det här spelet hade ett alternativt sätt att skaffa titan. Sköldgeneratorn hjälper inte hela tiden. Sköldarna skulle vara bättre om de hindrade fienderna från att komma in tills skölden förstördes.

    Gillar de nya grejerna men det känns väldigt komplicerat och sandlåda ger tyvärr inte torn och sånt oändlig ammunition vilket hade varit trevligt

    Spelet buggar under handledningen. Slöseri med tid.

    Antingen är jag dum eller så är handledningen dålig, för jag kan bara inte förstå hur det jävla spelet fungerar. Jag kan inte få korsningar att fungera. Jag är ledsen om jag är dum, i så fall kommer jag att ändra betyget, men seriöst, har försökt förstå hur spelet fungerar i typ 20 minuter och handledningen bara... hjälper inte alls. Först stod det att man skulle ansluta borren till kärnan med transportörer, det gjorde jag, sedan sa det att man skulle leverera en kanon, jag satte en koppling i transportören som ledde till kärnan, men det fungerade bara inte.

    Är bra men fortfarande en bugg när jag gjorde en värld med en kärna då använder jag världen som görs ett fel inträffade vid laddning med kärna

    Handledningen är inte så bra. Det verkar inte zooma in tillräckligt nära. Jag måste sakna något när jag ser alla andra positiva recensioner. Jag tycker bara att gränssnittet är för litet.

    Sedan den nya uppdateringen har jag inte kunnat spela kampanj och jag hoppas att du kan fixa detta snart eftersom det är ett riktigt roligt spel och jag vill spela riktigt dåligt

    Kanske är det för att jag är en idiot, men det hela verkar onödigt förvirrande och komplicerat, för att inte nämna att så vitt jag kan se saknas det många viktiga funktioner (rotera knapp efter placering, till exempel). Även om det verkar roligt är det tyvärr inte för någon som jag själv.

    Tja, jag är glad att det finns en Steam PC-version. Med en pekskärm är det knappt spelbart som kontrollerna är gjorda och användargränssnittet är rörigt.

    Verkar som ett bra spel, men handledningen kommer inte att slutföras.

    Kontrollerna är hemska. Det gör det verkligen svårt att få något gjort redan i början.

    Knepiga kontroller. För ett spel som förlitar sig på smart transportbandshantering har de gjort det riktigt svårt att placera dem enkelt. Fick mig att ge upp spelet ganska snabbt. Skam.

    Jag gillade den klassiska versionen bättre, men den här är också bra. Vissa saker är förvirrande, men det är en rolig blandning av tornförsvar och fabriksbyggare.

    Det är ett bra spel men de mobila kontrollerna är för irriterande att det är svårt så placera de flesta föremål hoppas att detta hjälper

    Spelet buggade när jag började, handledningen frös. Så jag sparade och kom tillbaka och handledningen tog slut. Du börjar inte om en kampanjnivå, du fortsätter bara där du dog så jag fortsatte att försöka lista ut vad målet var, hur man bygger försvar, varför de inte skulle skjuta, vilken valuta det fanns, slösade bara bort min tid tyvärr med inget sätt att starta en annan handledning eller börja om. Jag fick den för de bra recensionerna men va inte imponerad.

    Mindustry Akční endw

    Mindustry Aksi rcy

     


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ FPS Offline Strike - War Games ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ FPS Offline Strike - War Games IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ cheat kód korlátlan drágaköveket ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ FPS Offline Strike - War Games 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    FPSコマンドーシューティングゲーム-銃ゲーム、陸軍ゲーム アドベンチャー wktg

    Ez az egy hónapos gyerekjáték és túl sok reklámozás.

    Nem játszottam vele...pont amikor megjelent a főmenü,mielőtt megnyomtam volna egy gombot,kijött egy hirdetés, aminek vége lett, aztán unistallelem... Csak vicceltem


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Towerlands - tower defense ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Towerlands - tower defense IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ ko'proq primogemlarni o'zgartiring ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Towerlands - tower defense 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Ishonchim komilki, bu o'yin yaxshi va hammasi yuklamaydi, faqat yuklash menyusida o'tiradi va bir marta yuklaganida, u darhol qulab tushdi (menda yaxshi Wi-Fi-da Android qurilmam bor)

    Qiziqarli, lekin AI yomon. Ular minoraga eng yaqin dushmanlarni nishonga olishmaydi, ular tasodifiy dushmanlarni nishonga olishadi va nima uchunligini bilmayman. Iltimos, tuzating.

    Bir oz tezroq va kamroq reklama bo'lsa, ajoyib o'yin 5 bo'lishi mumkin edi

    Men o'yinni 5 yulduz bilan boshladim, chunki o'ynash juda qiziqarli edi, lekin bir oz o'ynaganingizdan so'ng, juda zerikarli tartibdan tashqari boshqa qiladigan hech narsa yo'qligini sezasiz.. Men pul to'lashga qarshi emasman o'yinlardan ko'proq zavq olish uchun o'yinlar, lekin men kamonchi portali kabi ba'zi darajalardan o'tish uchun pul to'lashga majbur bo'lganimni yomon ko'raman ..shuningdek o'yin xatolarga to'la.. keyingi safar shu kabi o'yinni ishlab chiqish haqida o'ylaganingizda umid qilaman. Bu ma'lum bir darajadan o'tishni o'ylash uchun iltimos ..

    Yangi yangilanishdan so'ng, ba'zida reklama ko'rish paytida o'yin o'zini o'zi qayta ishga tushiradi va shu sababli men juda ko'p karvon oltinlarini yo'qotdim ...

    Oylik to'lov devori uni buzdi. Qachon ochko'z o'yin ishlab chiquvchilari, agar men yuqori darajadagi ps5, X1 yoki kompyuter o'yinlari uchun bir marta 65 dollar to'lasam, nega men telefon o'yiniga ko'proq pul to'lash xavfi borligini, bu juda past sifat ekanligini tushunishadi?

    Juda qiziqarli va qiziqarli o'yin. Meni kun davomida band qiladi. Birliklarning tanlovi yaxshi, umid qilamanki, ular ko'proq bo'ladi. Meni bezovta qiladigan narsa shundaki, narsalarni yangilashda qimmatbaho toshni sotib olishda xato bosish qanchalik oson! Iltimos, oldindan tasdiqlashni tanlash oynasini beradigan variantni qo'shing! Bu juda noqulay va juda oson noto'g'ri bosish mumkin. Agar bu tuzatilgan bo'lsa, siz 5 yulduzga ega bo'lasiz. :)

    Yomon vaqt qotil emas, lekin ... muammo xayr-ehsonda, to'g'rirog'i u qanday amalga oshirilayotganida, belgilar va valyuta sotib olinganda boshqa narsa, oylik obuna uchun hamma narsani taklif qilish boshqa narsa, aniqrog'i VIP, bu holda siz o'yinni tezlashtira olmaysiz, jangning kiritilishi statistikasini ko'ring. Bu narsa unchalik foydali emas, balki xayr-ehson uchunmi?

    Men bu o'yindan zerikdim. Uning qiziqarli va strategiya jihati yaxshi, lekin men boshqa joylarda ko'rgan ko'plab sharhlar va sharhlar singari, u ham juda g'alati tuyuladi. Men bu turdagi o‘yinlarni yaxshi bilaman va bir nechta aniq strategiyalarni sinab ko‘rdim, lekin oxir-oqibat men shunday nuqtaga yetdimki, men yangilanish uchun bir xil vazifani bajarishda davom etishim va muvaffaqiyatsizlikka uchrashim kerak edi va boshqa qiladigan ishim yo‘q... shunchaki his qilaman. juda takrorlanuvchi.

    Cheksiz avtomatik ijrolarni olish uchun oylik obuna, aks holda 1x tezlikda 3 ta avtomatik ijro 1 ta reklama. 1,5x va 2x tezliklar uchun sizga PRO obunasi kerak bo'ladi. Men hatto reklama haqida gapirishni xohlamayman. Buning uchun e'lonlar va buning uchun reklamalar. Ular hatto siz o'yinga kira olmaydigan belgilarni faqat haqiqiy pul bilan sotmoqdalar. FTP o'yinida haqiqiy valyutaga ega bo'lmagan narsani ko'rganimda, bu mening dahshatli VAQTim bo'lib, o'yin bo'sh, etib bo'lmaydigan va tugallanmagandek tuyuladi. Agar pulingiz bo'lmasa, bu o'yindan uzoqroq turing.

    Haqiqatan ham yaxshi o'yin, lekin u meni boshqa qal'alar va zarbxonamning qo'shaloq mukofotlari uchun reklamalarni ko'rishga majbur qiladi, lekin reklamadan keyin u menga hech narsa bermaydi va internetimni tekshirib ko'ring, deb aytmaydi, lekin men 5g'daman, iltimos, ushbu devni tekshiring

    Ba'zi muammolar bor, lekin asosan meni juda bezovta qiladigan narsa bor: qurilmaning quvvat tugmasi juda kichik, shuning uchun uni bosish qiyin.

    Grow Castle ripoff. G'alaba qozonish uchun to'lang. Reklamalarni tomosha qilish va 25 ga to'g'rilash uchun vaqtimni behuda sarflab, boshqa avtomatik ijroni topa olmadim, bu reklamalar uchun to'lang. O'yin krediti uchun narx ham kulgili. Ishlab chiquvchilar qanday qilib pul ishlashni ko'rish va odamlarga bepul o'ynash imkoniyatini berish uchun cheksiz chegarada o'ynashlari kerak. Haftada 10 dollar bo'lgan premium juda dahshatli bo'lar edi. Siz odamlar buni o'ynashini xohlamaysiz, sizga pul to'lashni xohlaysiz

    Towerlands - tower defense Strategia xvny

    O'yin juda qiziqarli va ko'plab yaxshi elementlarga ega. Biroq, o'ta agressiv monetizatsiya uni buzadi. Doimiy ravishda yuzingizga reklamalar va “takliflar”ni koʻtarib turish va bir nechta qoʻshimcha imtiyozlar uchun OYiga 10 dollarlik mutlaqo kulgili obuna. Buni deyarli hazil deb o'yladim. Sharmandalik, chunki o'yin salohiyatga ega edi.

    Mayli, mening fikrim shu. Menga bunday o'yinlar yoqadi, bu xuddi o'sayotgan qal'aga o'xshaydi, nima birinchi bo'lganini bilmayman, lekin bu o'yin ancha yaxshi ko'rinadi va menga ko'proq yoqadigan narsalarni taklif qiladi. Ammo Grow Castle-da bu juda qoniqarli va sizni narsalarni sotib olishga undamaydi, menimcha, oyiga 10 dollarlik narsa mutlaqo kulgili, ishonchim komilki, ko'p odamlar buni sotib olmaydilar yoki bittadan ko'proq sotib oladilar. oy tbh 2 yoki 3$ bo'lishi kerak oyiga 10 yiliga 120 bu kulgili

    Men oflayn rejimga o'tganimda u hali ham ishlaydi, lekin asosiy muammo shundaki, u deyarli o'ynab bo'lmaydigan bo'lib qoladi, bu sensorli sezgirlik butunlay pasayganga o'xshaydi yoki ular ekran bilan umuman o'zaro aloqada bo'lishga urinishda juda kechikishdir. Pls tuzating

    Haqiqatan ham xunuk grafika (faqat siz Grow Castle muxlislari bo'lsangiz, "yaxshi" ko'rinadi), lekin jozibali saundtrek. O'yin boshida qiziqarli, lekin juda takrorlanadigan ko'rinadi. Bu shunchaki dushmanlarni o'ldirish, pul olish, narsalarni yangilash, ko'proq o'ldirish, ko'proq yangilash, ko'proq o'ldirish... Oflayn rejimda o'ynash mumkin, lekin resurslarni oshirish uchun har 1-3 daqiqada video reklamalarni ko'ra olmaysiz. Oylik obuna, shuningdek, faqat alohida premium birliklar (yuqori darajadagi missiyalardan o‘tish majburiy deb eshitganman), GP yutug‘i yo‘q, lekin bulutli.

    Zerikarli. Bu juda takrorlanadi, hech qaerga ketish hissi yo'q. 45 daqiqadan so'ng o'zimni o'yinni davom ettirish uchun yetarli darajada boshdan kechirgandek his qildim. Men uni 2 yulduzga ko'taraman, chunki men odamlar bu o'yinni sinab ko'rgandek his qilaman.

    O'yin juda buzilgan. U qulab tushdi, qotib qoladi va ekran o'chadi (narsalar hali ham sodir bo'layotganda). Aks holda, bu qiziqarli kichik o'yin. Mening didim uchun juda ko'p "faqat pullik" kontent mavjud. Agar u juda kamtar bo'lmaganida, men unga 3-4 yulduz bergan bo'lardim.

    Avvaliga bu o'yin sizga yoqadi. Sizda juda ko'p ish bor, lekin taxminan bir oy o'tgach, barcha qo'shinlarni yangilaganingizdan so'ng, siz o'ynashni davom ettirishingiz kerak bo'ladi, siz modullaringizni yangilashingiz uchun oltin yig'ish uchun qancha vaqt sarflashingiz kerakligini sezasiz. Bu o'yin pulga qimmat emas, lekin siz ishga yoki biror narsaga haydash paytida bir oz to'lqin qilishni tanlasangiz ham vaqtingizni o'g'irlash orqali butunlay zerikarli va qimmat. Etarli darajada rivojlanish uchun har kuni 6 soat to'xtovsiz to'lqinlar qilishingiz kerak bo'ladi

    O'yindan rohatlaning, lekin bu o'yin yaratuvchilari minorani yangilash uchun qalqib chiquvchi opsiyalarni qo'shishlari uchun qimmatbaho toshlarni tejashga harakat qiling, bu erda siz odatda oltin sarflaysiz, natijada noto'g'ri bosish natijasida qimmatbaho toshlarni foydasiz yangilanishlar uchun isrof qilasiz. Vizual xatolikni bartaraf etish va reklama tugmasini bosganingizdan so‘ng yo‘qolishini ta’minlash uchun bepul avtomatik o‘ynatish uchun reklamalarni tomosha qilib ko‘ring, ba’zi avtomatik o‘yinlar uchun 50 tosh to‘lang, shunda siz yana qimmatbaho toshlarni yo‘qotasiz, chunki men juda ko‘p qimmatbaho toshlarni yo‘qotdim bu xususiyatlar orqasida yomon dasturlash

    Men o'yinni ko'rdim va bu ajoyib! Lekin men o'yinni yuklay olmadim, iltimos buni Chrome kitoblari uchun tuzating.

    Minora himoyasi yaxshiroq, bu mening turim emas, menga uslub va san'at yoqmadi.

    Men 4 yulduz berdim, chunki o'yinni proga oshirish uchun oylik to'lovni to'lashim kerak. buni va uning 5 yulduzini olib tashlang

    Men to'lqin 175 gacha emasman. Grafika qiziqarli va multfilm. Minora konfiguratsiyasi chuqur va strategikdir. O'yin jarayoni juda qiyin. 2X reklamalari ba'zan sizni haydab chiqaradi va siz o'yinni qayta yuklashni ko'rishingiz kerak va siz 2X ni olmaysiz.

    Qiziqarli o'yin. Sizni reklama qilishga majburlamaydigan yoki g'alaba qozonish uchun $$ talab qilmaydigan kamdan-kam o'yin. Reklamalar ixtiyoriy. Men faqat qo'llab-quvvatlash uchun biror narsa sotib olaman

    O'yin sizga 4,99 to'lashga harakat qiladi va qizilni qoldiradi! To'lamasdan ketib bo'lmaydigan shaharda. O'yinda bir xil qahramonni ko'plab slotlarga qo'yish imkonini beruvchi bir nechta xatolar, shuningdek, to'lqinlar yoki qal'alarga hujumlarni to'xtatuvchi yangilanish bloklari qalqib chiquvchi oynalari mavjud. Bu, shuningdek, ular shunchaki fon ustiga qatlam qo'yganligini ko'rsatdi.

    Ularning eng so'nggi yangilanishigacha ajoyib o'yin edi, endi mening o'yinim ishlamay qoldi va boshqa o'yinlarga qaraganda ko'proq yuklanmayapti. Iltimos, tuzating va tez orada.

    Jang hisobotlarini chatda ko'rinmasligi uchun tuzating

    Beta-versiyasidagi mobil o'yin uchun bu ijro jihatidan juda yaxshi va men o'yinni qanday o'ynash kerakligini tushunaman. Shunga qaramay, men qayta o'rnatish tugmachasini talab qilmoqchiman.

    Bu o'yin o'ynash uchun mutlaq portlash. Badiiy dizayn barcha yoshdagilar uchun do'stona. Jang shunchalik soddaki, 8 yoshdan oshgan har bir kishi muammosiz o'ynashi mumkin. Reklamalar paydo bo'ladi, lekin siz ularni tomosha qilishingiz shart emas va agar ko'rsangiz, ular sizga mukofot ham berishadi. O'yin bilan bog'liq eng katta muammo - obuna. Menimcha, siz uni 15 dollarga bekor qilmasangiz yoki oylik narxini 4,99 qilib qo'ymasangiz, uni bir martalik narsaga aylantiring.

    Ajoyib

    O'yin juda ko'p haqiqat bilan ajoyib 20-darajagacha qiziqarli bo'ldi Va keyin tezlik x2 dan tushdi Va siz bu o'yin tezligi uchun pul to'lashingiz kerak Men uchun o'yin o'sha lahzada nobud bo'ldi va darhol o'chirildi. Hamma narsa bu erda himoya o'yinini o'ynay olmaydi Bu sekin harakat faqat 20 ga obuna bo'lish uchun, shuning uchun u o'yinni tuzatadi, men bu o'yinni 20 lvlgacha sevib qolgandim, keyin o'yin shunchaki naqd pulga aylandi.

    OK, jiddiy men bu o'yinda yangi xato topdim, siz birliklarni o'rgatganingizda yoki oltin qazib olganingizda, telefoningizni o'chirsangiz ham bu davom etmaydi. Negadir men bo'linmalarimni o'qiyotganimda yoki oltin konini kutganimda, keyin ertaga uxlash uchun telefonimni o'chirib qo'ydim, shunda hammasi tugaganini ko'raman. Buning o'rniga men hali ham 3 soat ko'proq kutishim kerak va oltin koni 31,8 mingda to'xtaydi, bu juda asabiylashadi.

    Towerlands - tower defense استراتژی ajkw

    Ajoyib o'yin, ajoyib san'at, ajoyib mexanika va tekislash / rivojlanish juda yaxshi. Minoraga ko‘proq mavjud bo‘linma uyalarini qo‘shishni taklif qila olamanmi, 100-bosqichga yetganingizdan so‘ng siz boshqa uyalar olmaysiz va minorani yanada kuchliroq qilish uchun qo‘shimcha birliklarni qo‘shishda davom eta olishimdan juda xursand bo‘ldim, lekin qila olmadim.

    Bu kontseptsiyada yaxshi o'yin, lekin bu Grow Castle-ning juda aniq nusxasi va u erda qanday kichik o'zgarishlar bo'lishidan qat'i nazar, bu o'yinni tanlashga arzimaydi.

    Ajoyib vaqt qotil. !!!!REKLAMASIZ O'YNASH MUMKIN!!!! SIZNI SEVAMAN DEVS!!!! X2 oltin daromadli va aqlli vaqt bilan foydalaniladigan reklamalar ishlab chiquvchilarni qo'llab-quvvatlashi mumkin, shu bilan birga hukmronlik qilish uchun juda jozibali to'lovni oldini olish uchun kerakli zarba beradi. Bitta muammo - keyingi o'yinda oldinga siljish uchun haqiqiy AQSH dollarini sarflash uchun sizga suyanish tendentsiyasi. Hero lvl30+ resurslarni to‘plash uchun uzoq vaqt talab etadi va xarajatlar eksponent ravishda oshadi. Haqiqatan ham g'alaba qozonish uchun ushbu maoshga tayanib, o'yinni shunchaki 2-darajaga erishish uchun qiyinlashtiring.

    Etarlicha qiziqarli boshlandi. Biroz o'xshab qoldi. Cheksiz reklamalarni ko'rmasdan yoki pul to'lamasdan hech qaerga erishib bo'lmaydi. Faqat 20-darajagacha, lekin xo'jayindan o'tib keta olmadim, chunki men ba'zi reklama bonuslarini o'tkazib yubordim, shuning uchun etarlicha kuchli minora yo'q. Bu darajada men bonusli reklamani ololmayapman, chunki "Internet mavjud emas". Shunga qaramay, Internet aniq. Davom etishga arzimaydi. Hozir oʻchirib tashlanmoqda.

    Pukulan Bob - Puzzle Tarung Teka-teki omln

    O'yin jarayoni yaxshi. Ammo reklamalar juda tajovuzkor. Rivojlanish uchun zarur bo'lgan ko'p oltin olish uchun har bir reklamani tomosha qilishingiz kerak.

    Hunarmand buyum ikki marta chiqmadi. O'yin tugadi.

    Agar ishlab chiquvchilar qal'a o'zgarishini oshirish uchun qayta-qayta bosib, valyutaga to'lanadigan olmoslardan foydalanishga undaydigan tugmachalarni strategik jihatdan yaratmaganida, men bu o'yinga 5 yulduzli baho bergan bo'lardim. Aldash men uchun butun tajribani masxara qildi.

    O'yin ajoyib, bunga shubha yo'q. O'yin va grafikalar ham yaxshi. Lekin qaysi turdagi bema'ni yuklash uchun ko'p vaqt talab etiladi. Yuklash vaqti qisqartirilsa ham yaxshi bo'lardi.

    Haqiqatan ham o'yindan zavqlanaman. Bu qiyin va qiziqarli. Agar siz reklama ko'rishga qarshi bo'lmasangiz, juda tez o'sishingiz mumkin. Oʻynash uchun hech qanday reklama koʻrish shart emas, lekin muvaffaqiyatingiz sekinroq boʻladi. Reklamasiz bonuslar uchun oyiga $12.99 CAD ixtiyoriy obuna boʻlgani uchun men unga 5 oʻrniga 4 yulduz berdim. Agar bu bir martalik to‘lov bo‘lsa, men xursand bo‘lardim, lekin mobil o‘yin uchun obunani hech qachon to‘lamayman. Devs ishini davom ettiring va obuna modelini qayta ko'rib chiqing.

    Yaxshi o'yin. Reklama ko'rish shart emas, lekin yordam beradi..

    Towerlands - tower defense Strateške igre euw

    O'yinni yaxshi ko'raman, umumiy barqarorlik salbiy omil bo'lsa-da. Ba'zi to'dalar uchrashuvdan keyin ekranda qoladi. Minoradan shaharga yoki minoraga xaritaga o'tish o'yinni 10 soniya orqada qoldiradi. Har qanday reklama va o'yin buziladi va siz ikki marta o'lja olmaysiz. Oylardan beri shunday bo'ldi. Men kutishni tugatdim.

    O'yin juda yoqadi. Men reklamalarni o'tkazib yuborish uchun pul to'layman, avvaliga buni bir martalik narsa deb o'yladim. Bu oylik obuna ekanligini o'qimadim. Oʻyinda bir nechta oylik obunalar mavjud boʻlib, u siz sotib olishni xohlaydi. Bu faqat 3 yulduz sabab, o'ynash uchun juda to'lash sabab.

    Towerlands - Kule Savunma Strateji Oyunları vqc

    Agar g'alaba qozonish uchun pul to'lashni istasangiz, ehtimol mumkin. Agar siz men kabi maydalagich bo'lsangiz, qiyinchilik izlayotgan va ishni qo'ygan bo'lsangiz, bu asalarilarning tizzalari! Buni sev!

     


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ A Ordem Secreta 2: Objetivos Dissimulados ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ A Ordem Secreta 2: Objetivos Dissimulados IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ mod mais dinheiro ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ A Ordem Secreta 2: Objetivos Dissimulados 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Figura 5 – The Sleeping house II, de Alexander Jansson. ... ordem cronológica, pode dar início a uma narrativa que também pode se desdobrar em outras.

    amo esses jogos

    Magnífico. Cada parte deste jogo é bem pensada. Que delícia de jogar!

    Eu paguei 3,49 por esse jogo e gostaria do meu dinheiro de volta

    Belos gráficos, história fluida. Vamos ver se continua assim.

    Jogo sensacional... Estou amando ele... História boa, gráficos lindos e muito interessante!!!! Podem baixar... Vale a pena!!

    O jogo é muito bom mas só que pode jogar uma parte de compra a outra tem que comprar e só quem são os idiotas, prefiro jogar somente a parte gratuita a menos que os criadores desbloqueem tudo e deixem de graça.

    Alicia Silverstone Wallpapers – Apps no Google Play

    O jogo durou mais do que eu pensava. A história é bem divertida. Os quebra-cabeças são desafiadores, mas não frustrantemente difíceis. Os gráficos são bons, mas o personagem pode ser um pouco menos rígido. No geral, definitivamente vale a pena comprar.

    Verifique leia mais, você tem que pagar para jogar

    2. Narrativas de enigma. 3. Gamificação. 4. Material didático. – Gavetas textuais. 5. Gêneros textuais. 6. Língua Portuguesa – Educação. Básica – Ensino.

    Gostando imensamente quando uma atualização chegou. Quem diria que isso acabaria com o jogo, já que ele não é mais lançado.

    Muito gostoso de jogar

    ATUALIZAÇÃO: Jogos são corrigidos! Vocês são foda!! ......Pago pela atualização e agora, após a atualização, tudo o que recebo é uma tela preta. Sem resposta do desenvolvedor. Corrija ou reembolse o mais rápido possível!

    Boa história e bons gráficos

    Iradooooo!!!!


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Rayman Adventures ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Rayman Adventures IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ cheat kód závada vše ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Rayman Adventures 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Dobrý den, chci nahlásit chybu ve hře, když ji hraji, píše se chyba stahování, znovu se prosím připojte nebo se ujistěte, že máte připojení k internetu a zkuste to znovu později Nemohu ani hrát hru, kterou jsem dříve mohl hrát, tak prosím opravit to

    Rayman Adventures Adventure znj

    Pěkná plošinovka se slušnou grafikou a pěkným příběhem. Je opravdu osvěžující vidět konečně mobilní hru s uloženými soubory, cutscénami, téměř žádnými reklamami, více postavami na výběr a potřebami žádných mikrotransakcí BC veškerá měna se vydělává ve hře. Zdaleka nejlepší mobilní hra, kterou jsem hrál!

    Dal jsem tomu 4 hvězdičky kvůli některým chybám ve hře, jako je černá obrazovka na Divokém východě a použití reklamy 10 drahokamů a pak je vaše hudba pryč. Ale hra je opravdu zábavná a líbí se mi

    Tato hra je zábavná a zábavná a plná roztomilých roztomilých zvířat.

    Pěkná grafika, roztomilý soundtrack, pěkný port, obdoba konzole. Ale kromě toho, trochu opakující se a zjednodušené, lepší než Mario běží, ale nespadá daleko, reklamy jsou otravné. Skvělý obsah. Jsem si jistý, že to dítě miluje


    votre commentaire


    Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
    Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique